Spring naar content

Familie-uitje

Familie-uitje in Breda

Voor een familie-uitje om nooit meer te vergeten ben je bij Groepsuitjes Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij vele op maat gemaakte uitjes voor families, van jong tot oud en een mix daarvan. Geniet samen met opa, oma, tante, broer of de kinderen van unieke stadsspellen en activiteiten en een mooie boottocht met borrel of diner. Of combineer deze activiteiten met een hapje en drankje bij BAAI om jullie familiedag helemaal compleet te maken. Boek hieronder de activiteiten en arrangementen die het best bij jullie passen of lees verder om te zien hoe jullie familie-uitje eruit komt te zien.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Het ultieme familie-uitje in Breda

Met een prachtige horecalocatie, mooie boottochten met luxe sloepen, leuke spellen en activiteiten en veel mogelijkheden voor een borrel en diner zijn alle benodigde middelen beschikbaar om voor jullie een onvergetelijke familiedag te organiseren. Er is dan ook een reden dat we al duizenden familie-uitjes hebben mogen organiseren.

Familie-uitje bij BAAI Breda

Jullie familiedag begint en eindigt vrijwel altijd bij BAAI. Dit is een unieke en gezellige horecalocatie aan de Bredase singels die dient als vertreklocatie van onze activiteiten en boottochten, maar zich ook uitstekend leent voor een borrel, compleet diner of een kopje koffie voorafgaand. Ook een spelprogramma of een lekker drankje tussendoor behoren tot de mogelijkheden, dus neem BAAI Breda zeker mee in het programma van jullie familiedag!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie familie-uitje een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag met jullie in gesprek om samen met jullie de ideale familiedag in elkaar te zetten! Met een leuke stadsactiviteit, een mooie boottocht en uiteraard een borrel of diner bij BAAI is jullie familiedag helemaal compleet. Ben je naar iets op zoek maar kun je het niet vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Varen in Breda tijdens jullie familie-uitje

Voor vrijwel alle families is varen in Breda een vast onderdeel van hun uitje. Terwijl een gezellige schipper jullie door de prachtige Bredase binnenwateren vaart en wat vertelt over de mooie omgeving, komen jullie helemaal tot rust. Aan boord van onze luxe sloepen genieten jullie van de gezelligheid onderling, gekoelde drankjes in champagnekoelers en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch voor jullie aan boord plaatsen. Varen is dan ook zeker een unieke invulling van jullie neven-en-nichtendag, broers-en-zussendag of familiedag in Breda!

Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie familiedag aan jullie wensen te laten voldoen!