Spring naar content
Waar wil je informatie over?
Spellen & activiteiten
Lockergames
PLAYGRND
Escape City Game
Verknipte Film
Crazy 88 Breda
BAAI games
Archery Tag Breda
seeBreda Fietstour
Borrelboot Breda
Activiteiten
Crazy 88 Breda
Pubquiz
Streetgolf Clinic
Varen in Breda
Drankjesboot Breda
Lunchboot Breda
Zelf varen in een luxe sloep
BBQ Boot Breda
Burgerboot Breda
Borrelboot Breda
Rondvaart met schipper
Tapas Boot Breda
Bierboot Breda
Food & drinks
BBQ BAAI Breda
Borrel bij BAAI Breda
Drankjesboot Breda
Lunchboot Breda
BBQ Boot Breda
Burgerboot Breda
Borrelboot Breda
Kookworkshops
Tapas Boot Breda
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Spellen & activiteiten

  • In en rondom het centrum
  • Onderdeel van een complete dag
  • Perfecte teambuilding activiteiten

Spellen en activiteiten in Breda

Breda is prachtig en we zijn dan ook enorm trots op onze stad! We gebruiken de mooie binnenstad van Breda dan ook als speelveld voor onze leuke, spannende en bijzondere spellen en groepsactiviteiten.

Tijdens onze stadsspellen ontdek je alle schoonheden die de Bredase binnenstad te bieden heeft. Of verken het buitengebied van Breda tijdens diverse stoere activiteiten!

Alys bijgesneden
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Activiteiten in de Bredase binnenstad

De binnenstad van Breda is de perfecte locatie voor unieke stadsactiviteiten. Denk hierbij aan een escape room in de stad, een Streetgolf Clinic of het knotsgekke Crazy 88. Onze activiteiten zijn zo ontworpen dat jullie verschillende bezienswaardigheden uit de stad nodig hebben om raadsels op te lossen en opdrachten uit te kunnen voeren. Zo verkennen jullie de binnenstad van Breda én speel je tegelijkertijd een leuke activiteit. Deze unieke Bredase stadsactiviteiten zijn de ideale toevoeging aan jullie dagje uit in Breda.

Activiteiten in de regio Breda

Naast onze stadsspellen bieden we ook verschillende activiteiten aan in de omgeving van Breda. Denk hierbij aan een mooie fietstour door Breda of ontdek het buitengebied van Breda tijdens een solextour. Is een stoere activiteit echt wat voor jullie? De buggytour gaat dwars door de bossen van Breda!

Vertreklocatie BAAI

Veel van onze activiteiten vertrekken vanaf BAAI Breda. Naast dat dit onze vertreklocatie is, is het ook een erg gezellige horecalocatie aan het water. Hier kun je jullie dag dus lekker beginnen met een welkomstdrankje of afsluiten met een gezellige borrel!