Spring naar content

Over Groepsuitjes Breda

Over Groepsuitjes Breda

Vrijwel gelijk met de heropening van de prachtige Nieuwe Haven in het centrum van Breda zijn wij gestart in 2008. Samen met Bootje Varen Breda organiseren we vanaf dat moment de mooiste uitjes in en rondom onze stad, Breda! Van prachtige vaartochten op luxe sloepen tot leuke uitjes als Streetgolf, Crazy 88 of de Escape City Game.
Ondertussen kennen wij onze stad als geen ander en verzorgen we met veel enthousiasme voor elke groep het perfecte programma. Van kleine gezelschappen tot zakelijke events en van familie uitje tot vrijgezellenfeest!

 

Onderdeel van Groepsuitjes Breda

De afgelopen jaren zijn er meerdere labels onderdeel geworden van de Groepsuitjes Breda familie. Zo vallen ook Bootje Varen Breda, Kookstudio Breda, Breda Drijft en tot slot ook BAAI Breda onder dezelfde paraplu. Verschillende labels waarmee we als geen ander een onvergetelijke dag kunnen organiseren voor iedere gast in Breda.

Met een jong en gedreven team doen wij onze uiterste best om ook voor jou een geweldige dag te organiseren. Wil je hieraan bijdragen, kijk dan snel bij onze vacatures?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep?
Neem dan snel contact op!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676003