Spring naar content

Vacatures en stages

Vacatures & Stages

WELKOM BAAI de CLUB!

BAAI de CLUB staat voor een aantal unieke eventlocaties en groepsactiviteiten in Breda.
Wat in 2008 begon met 2 sloepen is uitgegroeid tot een onderneming met een
onderscheidende bootverhuur tak (Bootje Varen Breda), een geweldige horecalocatie
aan het water (BAAI), een unieke industriële evenementen locatie (STRND) en prachtige
spelconcepten zoals bijvoorbeeld PLAYGRND.

Met een jong en enthousiast team van 15 – 20 vaste werknemers en zo’n 80
gemotiveerde oproepkrachten zijn wij het hele jaar door druk in de weer om een
glimlach te toveren op de gezichten van duizenden gasten die jaarlijks één of vaak zelfs
meerdere keren deelnemen aan één van onze activiteiten of events in en rondom één
van onze mooie locaties in Breda.

Bij Groepsuitjes Breda zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken! Wil jij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Stuur ons dan een open sollicitatie door je CV en motivatiebrief te mailen naar werken@baaideclub.nl

Vacatures

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen tijdens het seizoen! Wij nemen graag MBO stagiairs aan in de richting van toerisme, recreatie of sport en HBO stagiairs in de richting van vrijetijdsmanagement, commerciële economie, marketing en communicatie, eventmanagement en conceptontwikkeling. Ook voor andere studierichtingen staan we open.
Je kunt je sollicitatie sturen naar werken@baaideclub.nl

HBO Stage Sales / Klant adviseur (20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een Sales Stagiaire die ons gaat ondersteunen bij de voorbereidingen van al onze uitjes. In deze rol richt jij je vooral op het voorbereidende en organisatorische gedeelte voorafgaand aan onze uitjes. Hierbij ben je betrokken bij het volledige traject beginnende bij klantcontact, het adviseren en vervolgens offreren en uiteindelijk het vastleggen van de boeking. Als adviseur ben je echt betrokken bij het uitje van de gast en zorg je ervoor dat je het optimale uit hun dag haalt.

Jouw afspraken met de klant, dienen goed uitgevoerd te worden en jouw overdracht is van groot belang. Je werkt samen met ons jong en enthousiast team voor het organiseren van een onvergetelijke dag voor de gast!

Lees hier de volledige vacature

Spelbegeleiders, Horecatoppers, Keukentoppers en Schippers

Groepsuitjes Breda is de overkoepelende organisatie van onder andere Bootje Varen Breda en BAAI Breda. In verband met onze groeiende organisatie zijn we regelmatig op zoek naar uitbreiding van ons team. Hierdoor zijn we vaak op zoek aar horecatoppers, toppers voor in de keuken, maar ook enthousiaste schippers of instructeurs voor de diverse activiteiten die we aanbieden.

Heb je affiniteit met horeca, varen of sta je graag voor een groep op misschien wel de mooiste locatie van Breda? Stuur je CV en motivatie dan naar werken@baaideclub.nl en we nemen snel contact met je op.

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676003