Spring naar content

Onze vaarroutes

De verschillende vaarroutes door Breda

Breda is prachtig vanaf het water. Tijdens alle seizoenen van het jaar heeft Breda haar eigen charmes. We varen door Breda met open sloepen, waardoor iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht! Zelfs voor de inwoners van Breda gaat er een nieuwe wereld open wanneer ze hun eigen stad vanaf het water zien. Vaak horen we dan ook:

‘’Ik wist niet dat er zoveel water in Breda is en dat het zó mooi is vanaf de Singel!

Al onze tochten vertrekken vanaf BAAI Breda. Vanaf BAAI heb je de mogelijkheid om verschillende tochten te varen en pak je alle hoogtepunten van de stad mee. Hoe langer je gaat varen, hoe meer je ziet van de omgeving én hoe gezelliger het wordt aan boord! De ervaring leert namelijk ook dat de tijd aan boord voorbij vliegt.

Onze 2 uur durende tocht door Breda

Onze meest geboekte tocht is de tocht van 2 uur. Ook deze tocht start bij BAAI Breda en zal net als de eerdere tochten eerst een gedeelte van de Singels bevaren. Halverwege de Singels gaan we de Mark op en varen we door de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken. Wat deze tocht zo populair maakt is dat hij niet halverwege omdraait, maar helemaal doorvaart door de luxe wijk ’t Ginneken tot aan het prachtige en groenrijke natuurgebied het Markdal. Dit is het punt waar we keren bij een tocht van 2 uur. Een prachtige tocht waar bezienswaardigheden in het stadscentrum en de rustige natuur elkaar afwisselen.

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676003