Spring naar content

Verenigingsuitje

Verenigingsuitje in Breda

Voor een verenigingsuitje om nooit meer te vergeten ben je bij Groepsuitjes Breda aan het juiste adres! Wij verzorgen al jaren op maat gemaakte uitjes voor diverse verenigingen. Zo organiseren we complete uitjes voor studentenverenigingen en carnavalsverenigingen, maar ook voor de bridgeclub en sportverenigingen. Met een aanbod van mooie boottochten, unieke activiteiten en spellen en genoeg mogelijkheden voor borrel en diner maken we jullie dagje uit met de vereniging helemaal compleet! Boek hieronder de activiteiten en arrangementen die het best bij jullie passen. Wil je meer informatie over hoe jullie verenigingsuitje eruit komt te zien? Lees dan verder.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!!!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Het ultieme verenigingsuitje in Breda

Met een gezellige horecalocatie, unieke spellen en activiteiten, mooie boottochten en heerlijke eet- en drinkarrangementen hebben wij alles in huis om voor jullie een onvergetelijk verenigingsuitje te organiseren! Er is dan ook een reden dat wij jaarlijks vele verenigingsuitjes mogen verzorgen.

Verenigingsuitje bij BAAI Breda

Jullie dagje uit met de vereniging begint en eindigt vrijwel altijd bij BAAI Breda. Deze prachtige horecalocatie aan de Bredase singels dient als vertreklocatie voor jullie activiteit of boottocht. Daarnaast leent BAAI zich ook uitstekend voor een lekker welkomstdrankje. Neem BAAI Breda dus vooral mee in jullie verenigingsuitje.

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie verenigingsuitje een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag samen met jullie aan de slag met een complete invulling van jullie dagje uit! Een leuke stadsactiviteit in combinatie met een boottocht en een gezellige borrel met diner bij BAAI als afsluiter maakt jullie dag helemaal compleet. Ben je ergens naar op zoek en kun je het niet vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee.

Varen in Breda tijdens jullie verenigingsuitje

Een boottocht met arrangement is voor vrijwel alle verenigingen een vast onderdeel van het dagje uit. Terwijl een gezellige schipper jullie rondvaart op een luxe sloep genieten jullie van de prachtige omgeving, de gezelligheid onderling en koude drankjes in champagnekoelers. Indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch voor jullie aan boord plaatsen. Varen in Breda is echt een unieke invulling van jullie verenigingsuitje.

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie mensen kunnen voldoen!