Spring naar content

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Breda

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje ben je bij Groepsuitjes Breda aan het juiste adres. Al 13 jaar lang organiseren wij op maat gemaakte teamuitjes en afdelingsuitjes, maar ook complete bedrijfsevents op en rond het Bredase water. Ga voor een boottocht met onze luxe sloepen en geniet aan boord van een lunch, borrel of compleet diner. Of kies voor een echte teambuilding activiteit waarbij de collega’s elkaar beter leren kennen met een van onze stadsspellen of andere unieke activiteiten. Met ons ruime aanbod aan spellen en activiteiten, boottochten en food & drinks maken wij jullie bedrijfsuitje helemaal compleet! Boek hieronder de activiteit die het best bij jullie past of lees verder voor meer informatie over jullie bedrijfsuitje.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Onze meest geboekte activiteiten

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Het ultieme bedrijfsuitje in Breda

Met een prachtige horecalocatie, unieke spellen en activiteiten, mooie boottochten en diverse eet- en drinkarrangementen hebben wij alles in huis om voor jullie een bedrijfsuitje te organiseren om niet te vergeten. Er is dan ook een reden dat wij jaarlijks zo’n 1000 bedrijfsuitjes mogen organiseren.

Bedrijfsuitje bij BAAI Breda

Jullie uitje begint en eindigt in de meeste gevallen bij BAAI Breda, een unieke horecalocatie gelegen aan de Bredase singels. Deze plek dient als vertreklocatie voor jullie activiteit of boottocht, maar leent zicht ook uitstekend voor een gezellige borrel, een compleet diner of eventueel een vergadering voorafgaand. Ook een bakje koffie voor vertrek of een activiteitenprogramma bij BAAI behoren tot de mogelijkheden, dus neem BAAI zeker mee in jullie zakelijk uitje!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie bedrijfsuitje een complete dag maken? Onze eventmanagers kijken graag samen met jullie naar de wensen voor jullie dagje uit. En leuke stadsactiviteit of spelprogramma, gevolgd door een mooie boottocht en een borrel of diner bij BAAI als afsluiting maken van jullie bedrijfsevent een complete dag. Ben je naar iets op zoek en kun je het niet vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Varen in Breda tijdens jullie bedrijfsuitje

Voor vrijwel alle groepen is een mooie boottocht een vast onderdeel van het bedrijfsuitje. Vanaf het Bredase water zie je Breda op een nieuwe manier en aan boord van onze luxe sloepen kunnen jullie lekker borrelen. Jullie genieten van de gezelligheid aan boord, de mooie route door het centrum van Breda en het natuurgebied het Markdal, gekoelde drankjes in champagnekoelers, een gezellige en ervaren schipper die jullie leuke weetjes over de bezienswaardigheden kan vertellen en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch aan boord plaatsen. Varen in Breda is een unieke invulling van jullie personeelsuitje.

 

Wij gaan graag met jullie in gesprek om ervoor te zorgen dat jullie bedrijfsuitje aan jullie wensen voldoet!