Spring naar content

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Breda

Voor een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten ben je bij Groepsuitjes Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij op maat gemaakte vrijgezellenfeesten in Breda. Variërend van uitbundig tot meer ingetogen, we houden rekening met jullie wensen. Maak een complete dag van jullie vrijgezellenfeest met leuke activiteiten, een boottocht met onbeperkt drank of een BBQ en een borrel bij BAAI. Boek hieronder de arrangementen die het beste passen bij jullie vrijgezellenfeest of lees verder voor meer informatie over jullie uitje.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Het ultieme vrijgezellenfeest in Breda

Met een prachtige horecalocatie, unieke spellen en activiteiten, mooie boottochten en veel mogelijkheden om lekker te eten en te drinken, hebben wij alles in huis om voor jullie, én natuurlijk de vrijgezel in het bijzonder, een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Er is dan ook een reden dat wij jaarlijks zo’n 1000 vrijgezellenfeesten mogen organiseren.

Vrijgezellenfeest bij BAAI Breda

Jullie vrijgezellenfeest begint vrijwel altijd bij BAAI Breda! Deze unieke en gezellige horecalocatie aan de Bredase Singels dient als vertreklocatie voor jullie activiteit of boottocht, maar leent zich ook uitstekend voor een welkomstborrel. Vergeet het half uurtje BAAI dus zeker niet in jullie in het begin van jullie programma.

Jullie uitje op maat in Breda

Verdient jullie vrijgezel een complete dag met te gekke activiteiten? Onze eventmanagers gaan graag met jullie in gesprek om samen met jullie een complete dag op maat te organiseren! Een leuke stadsactiviteit of spelprogramma of een speciaal drankje voor de vrijgezel bij BAAI Breda maken jullie dag, in combinatie met een boottocht helemaal compleet! Ben je naar iets op zoek maar kun je het niet vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met jullie mee!

Varen in Breda tijdens jullie vrijgezellenfeest

Voor vrijwel alle vrijgezellenfeesten is een mooie boottocht met drankjes en eten een vast onderdeel. De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van onze luxe sloepen beschikken jullie over je eigen café op het water en bepalen jullie zelf de muziek. Terwijl een gezellige schipper jullie rondvaart genieten jullie van de gezelligheid onderling, de mooie omgeving, gekoelde drankjes in champagnekoelers met ijs en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of tapasmenu voor jullie aan boord plaatsen. Deze unieke dag staat helemaal in het teken van jullie vrijgezel en dat allemaal in het mooie Breda!

Wij gaan graag met jullie in gesprek om ervoor te zorgen dat jullie vrijgezellenfeest aan jullie wensen voldoet!