Spring naar content

Vriendenuitje

Vriendenuitje in Breda

Bij Groepsuitjes Breda wordt jullie vriendenuitje gegarandeerd een feest! Al jaren organiseren wij vele op maat gemaakte uitjes, van vrienden- en vriendinnenuitjes tot compleet verzorgde teamuitjes in Breda. Met een aanbod van mooie boottochten met arrangementen, diverse activiteiten en borrel en diner maken we jullie vriendendag helemaal compleet! Boek hieronder de activiteiten en arrangementen die het best bij jullie passen. Wil je meer informatie over hoe jullie familie-uitje eruit komt te zien? Lees dan verder.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Het ultieme vriendenuitje in Breda

Met een gezellige horecalocatie, unieke spellen en activiteiten, mooie boottochten en heerlijke eet- en drinkarrangementen hebben wij alles in huis om voor jullie een onvergetelijke vriendendag te organiseren! Er is dan ook een reden dat wij jaarlijks honderden vriendenuitjes mogen organiseren.

Opstappen bij BAAI Breda

Jullie vriendenuitje begint en eindigt vrijwel atlijd bij BAAI Breda. Deze prachtige horecalocatie aan de Bredase singels dient als vertreklocatie voor jullie activiteit of boottocht. Daarnaast leent BAAI zich ook uitstekend voor een gezellige borrel. Neem BAAI Breda dus vooral mee in jullie mannen- of vrouwendag!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie vrienden- of vriendinnenuitje een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag samen met jullie aan de slag met een complete invulling van jullie dagje uit! Een leuke stadsactiviteit in combinatie met een boottocht en een gezellige borrel met diner bij BAAI als afsluiter maakt jullie dag helemaal compleet. Ben je ergens naar op zoek en kun je het niet vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee.

Varen in Breda tijdens jullie vriendenuitje

Een boottocht met arrangement is voor vrijwel alle groepen een vast onderdeel van het vriendenuitje. We hebben vriendengroepen van 18 tot en met 100 jaar aan boord gehad! Op de prachtige Bredase binnenwateren toveren jullie de sloep om tot jullie eigen feestlocatie. Terwijl een gezellige schipper jullie rondvaart genieten jullie van de gezelligheid aan boord, de mooie omgeving, koude drankjes in champagnekoelers en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of tapasmenu voor jullie aan boord plaatsen. Varen in Breda is echt een unieke invulling van jullie vriendenuitje.

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie mensen kunnen voldoen!