Spring naar content

Contact

Neem contact op met ons!

Wij staan uiteraard klaar om jullie vragen te beantwoorden en te kijken waarmee we jullie van dienst kunnen zijn. Mocht je op zoek zijn naar extra informatie over één van onze boottochten of uitjes of een reservering willen plaatsen? Vul dan één van de aanvraagformulieren in op de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen verzorgen.

Contactgegevens:

Email: info@bootjevarenbreda.nl
Telefoon: 076-7676001
Facebook: https://www.facebook.com/bootjevarenbreda

Onze locatie

Wij zijn gevestigd bij BAAI Breda. Vanaf deze unieke horecalocatie vertrekken onze sloepen dagelijks voor een mooie tocht over de Bredase Singels.
BAAI is de ideale locatie om voor of na jullie boottocht een hapje of een drankje te nuttigen en in samenwerking met BAAI organiseren we arrangementen om jullie dag compleet te maken!

BAAI Breda is gevestigd aan de Markkade 1AB te Breda.

Bereikbaarheid met de auto
Door de unieke liggen van BAAI, beschikt BAAI helaas niet over een eigen parkeergelegenheid voor auto’s. Wij adviseren iedereen om te parkeren in parkeergarage De Prins. Vanaf parkeergarage de Prins is het 5 minuten wandelen naar BAAI.

Bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer
BAAI is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk op 10 minuten wandelen vanaf het Centraal Station Breda, waar zowel de trein als de bus een stop heeft.

Bereikbaarheid met de Fiets
BAAI heeft een eigen BAAIK parking. Hier kan je jouw fiets dus veilig parkeren.

Routebeschrijving BAAI

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Groepsuitjes Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. In de binnenstad. Op onze locatie BAAI. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676003